Over ons

Grafici met een missie

Sirius Graphics wil een structurele meerwaarde bieden aan bedrijven en freelancers actief in de creatieve economie. We ondersteunen grafische bedrijven, marketing- en communicatie teams door DTP en creatief grafisch werk uit te voeren als externe experten. Gepassioneerde grafici ondersteunen we door het actief delen van onze kennis en netwerk. Zo creëren we een financiële én kwalitatieve meerwaarde voor onze medewerkers, onze klanten, hun opdrachtgevers en de gehele grafische sector.

Centraal in onze groei staan 3 waarden:

– Transparant: in taalgebruik, werkwijze, timings en facturatie
– Betrouwbaar: in afspraken en verantwoordelijkheden
– Solide: in de kwaliteit van onze diensten en onze financiële structuur

Efficiënt & flexibel

Efficiënte workflows en communicatie, bij Sirius Graphics maken we zaken niet nodeloos moeilijk. Daarom heeft elke klant bij ons een persoonlijk account manager. Iemand met ervaring die zijn/haar klanten kent en klaar staat met het juiste advies.

Elk van onze medewerkers heeft een ruime ervaring en/of specifieke expertise als grafisch ontwerper of DTP’er. Zo weten we voor elke opdracht de juiste expert te vinden, in functie van uw budget, doel en bedrijfscultuur.

Flexibiliteit is belangrijk voor uw onderneming. Daarom werken wij op uw locatie of vanuit onze studio. Ook een mix van beiden is mogelijk.

Tevreden klanten

NPS87%

Net Promoter Score (NPS) is het resultaat van één eenvoudige vraag: “Hoe waarschijnlijk is het dat u ons bedrijf zou aanbevelen aan een vriend of collega?”. Door onze klanten actief feedback te vragen kunnen we onze klanttevredenheid permanent verbeteren.

Ruime ervaring

Om elke grafische opdracht succesvol uit te voeren rekenen wij op de ruime grafische ervaring van onze medewerkers. Ervaring die werd opgebouwd dankzij regelmatige opleidingen en een loopbaan in uiteenlopende sectoren, ondermeer bij bovenstaande bedrijven.

Sirius Graphics | DTP & Premedia Partners

Nieuw op onze blog

Grafische ondersteuning voor uw marketing- of communicatie team.
Bij u op kantoor of in onze studio. Van 1 dag tot permanent.

Wij zijn sociaal