EasyCatalog aankopen

Welke EasyCatalog versie is geschikt voor mij?

Als erkend 65Bit verdeler in de Benelux helpt Sirius Graphics u bij de aankoop van EasyCatalog licenties en upgrades. Zo kan u onmiddellijk genieten van de vele voordelen van database publishing. Na een analyse van uw huidige of gewenste workflow stellen we u de perfecte EasyCatalog versie en modules voor. Het volstaat ons te contacteren waarna een specialist u verder zal begeleiden.

Heeft u al beslist welke versie en/of modules u nodig heeft? Heeft u enkel nood aan een update van uw bestaande installatie, zonder verdere aanpassingen? Dan kan u onderaan deze pagina uw nieuwe EasyCatalog licenties aankopen.

EasyCatalog versies

EasyCatalog

Ideaal voor tijdkritische publicaties, EasyCatalog kan de opmaaktijd van pagina’s aanzienlijk versnellen en ervoor zorgen dat uw documenten foutloos blijven. EasyCatalog wordt vertrouwd door duizenden gebruikers in meer dan dertig landen op zes continenten en heeft zichzelf snel gevestigd als een van de krachtigste en meest flexibele oplossingen voor database publishing met Adobe InDesign.

EasyCatalog Lite

EasyCatalog Lite combineert krachtige datakoppeling met het bekende gebruiksgemak. EasyCatalog Lite is een instapversie van het vlaggenschipproduct EasyCatalog en biedt dezelfde koppelingstechnologie die nu in meer dan dertig landen over de hele wereld wordt gebruikt.

EasyCatalog modules

Pagination Module

Pagineer uw records in een InDesign-tekststroom als verankerde vakken (of als platte tekst als u dat liever hebt) op posities gespecificeerd door uw gegevensbron, zoals paginanummer of X- en Y-posities. Of maak een lay-outraster met behulp van paginahulplijnen en kijk hoe EasyCatalog uw records op de kruispunten plaatst.

Relational Module

Combineer gegevens uit meerdere gegevensbronnen die vervolgens hiërarchisch kunnen worden gekoppeld in een paneel binnen InDesign. Bij gebruik in combinatie met de pagineringsmodule kunnen gegevens van vrijwel elke complexiteit worden gepagineerd, zoals producten met meerdere sets attributen.

XML Data Provider

Met behulp van de XML Data Provider-module kan EasyCatalog uw gegevens rechtstreeks importeren vanuit een XML-bestand. Deze koppeling is ook bidirectioneel, dus elke wijziging die in de gegevens in InDesign wordt aangebracht, kan weer worden bijgewerkt naar de XML.

ODBC Data Provider

Maak rechtstreeks verbinding met uw ODBC-compatibele database, zoals MySQL, SQL Server, FileMaker of Oracle. Deze module is ideaal voor gebruikers van wie de database voortdurend verandert, omdat het niet langer nodig is om uw database naar een bestand te exporteren voordat u deze in EasyCatalog importeert.

Tarieven

EasyCatalog

€1.199
 • Upgrade
  €239,80
 • Maintenance
  €179,85 /jaar

EasyCatalog Lite

€275
 • Upgrade
  €55,19
 • Maintenance
  €50 /jaar

Pagination Module

€549
 • Upgrade
  €110,58
 • Maintenance
  €82,93 /jaar

Relational Module

€459
 • Upgrade
  €92,11
 • Maintenance
  €69,09 /jaar

XML Data Provider

€459
 • Upgrade
  €92,11
 • Maintenance
  €69,09 /jaar

ODBC Data Provider

€179
 • Upgrade
  €36,73
 • Maintenance
  €27,55 /jaar

Upgrade tarieven zijn enkel geldig indien u beschikt over licentie(s) van een eerdere Adobe CC versie.
Upgrades van CS3-6 naar CC zijn mogelijk aan specifieke tarieven. Neem hiervoor contact met ons op.

Software maintenance abonnementen geven u gedurende 12 maanden toegang tot updates en niet-uitgebrachte en bètaversies van de software. Dé perfecte oplossing als u steeds up-to-date wil zijn en gebruik wil maken van de meest recente Adobe CC versies. Maintenance abonnementen zijn enkel mogelijk indien u beschikt over een initiële licentie van de bijhorende software of module.

Bestellen

Na verzending van uw bestelling ontvangt u via het opgegeven e-mail adres een proforma factuur. Onmiddellijk na ontvangst van uw betaling worden de gevraagde licentiecodes en definitieve factuur via e-mail aan u verzonden.

OPGELET: momenteel kan u via onderstaand formulier enkel volledige versies van EasyCatalog aankopen. Updates en Maintenance abonnementen kunnen momenteel enkel worden besteld via info@sirius.be.
  Formulier beschermd door reCAPTCHA, waarvoor de Google Privacy Policy en Gebruiksvoorwaarden van toepassing zijn.

  Waarom kiezen voor Sirius Graphics?

  Onze grafische consultants hebben een uitgebreide ervaring met EasyCatalog opgebouwd. Dagelijks gebruiken we EasyCatalog voor automatische en gepersonaliseerde opmaak bij onze vele klanten. Van een wekelijkse reclamefolder met enkele pagina’s tot een internationale catalogus met honderden pagina’s, in meerdere taalversies, in meerdere varianten.

  Sirius Graphics is erkend partner van 65Bit voor verkoop van EasyCatalog licenties in België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg.