Standplus: “Perfect profiel voor onze openstaande vacature”

Heb je al eens een of meerdere vakbeurzen bezocht, dan klinkt het je ongetwijfeld bekend in de oren. Wanneer je langs de verschillende standhouders wandelt probeert elk bedrijf je aandacht te vangen met een leuke stand of een origineel product. Slechts hier en daar schiet er een stand écht bovenuit voor jou. Niet per sé omwille van het bedrijf of het product dat in de stand vertegenwoordigd wordt. Wel om hoe die stand eruit ziet; een echt kunstwerk op zich.

Door hun ruime ervaring staan Belgische standenbouwers in heel Europa bekend als kwalitatieve marktleiders in standenbouw. Een van die ervaren marktleiders is Standplus, een Belgische standenbouwer die instaat voor het ontwerp, realisatie en uitvoer van kwaliteitsstanden op beurzen in heel Europa.

 

 

Wanneer in het najaar van 2018 een tijdelijke grafische collega wordt gezocht komt Standplus bij Sirius Graphics terecht. Eén van de trouwe collega’s van de grafische afdeling is in blijde verwachting en aan Sirius Graphics wordt gevraagd een vervanger te voorzien. Iemand met 2D/3D-ervaring die past bij het vaste team en de open bedrijfscultuur van Standplus. Een geknipte opdracht voor onze collega Leen, interieurarchitecte van opleiding en een ruime ervaring die toelaat projecten van A tot Z uit te werken en te begeleiden. In onze ogen de perfecte match voor deze opdracht.

Dat blijkt ook te kloppen in de praktijk. Zelf kijkt Leen met een warm en positief gevoel terug op de periode dat ze het team van Standplus ondersteunde. Ze komt terecht in een open team met een productieve werksfeer en toffe collega’s. Dankzij haar ruime ervaring kan Leen vernieuwde inzichten delen en voor Standplus duidelijk meer betekenen dan enkel het opvangen van een tijdelijke afwezigheid. Om die reden kan Leen al snel meer verantwoordelijkheden nemen over de projecten die op haar bureau terecht komen.

Wat volgens Leen mee aan de basis ligt van die aangename samenwerking is de manier waarop Standplus gestructureerd is: “De duidelijke en logisch bedrijfsstructuur zorgde ervoor dat ik in no-time was ingewerkt en mijn tijd maximaal kon benutten”. Dit is voor beide partijen productief. Leen heeft niet veel tijd nodig om zich thuis te voelen en het team van Standplus heeft er een collega bij die snel kan meedraaien in de bestaande dynamiek.

“De gemaakte beloftes werden nagekomen en we vonden een perfect profiel voor onze openstaande vacature: een win-win situatie voor beide partijen!”

– Geert Clierinck, zaakvoerder Standplus

Het vinden van de juiste match tussen een klant en (tijdelijke) medewerker is cruciaal. Volgens Leen is dit succes mee te danken aan de voorbereiding en begeleiding door Kris, de verantwoordelijke accountmanager bij Sirius Graphics. Natuurlijk willen we ook graag Leen bedanken. Ze stemde in met een uitdagend project dat niet volledig in haar comfortzone lag en gebruikte al haar kennis en skills om dit project te doen slagen.

En hoe blikt onze klant zelf terug op deze samenwerking? Geert Clierinck, zaakvoerder van Standplus, is zeer tevreden over de aanpak van Sirius Graphics: “De gemaakte beloftes werden nagekomen en samen vonden we een perfect profiel voor onze openstaande vacature: een win-win situatie voor beide partijen!” aldus Geert. Hij is ook zeer tevreden met het werk dat Leen leverde: “Het werd onmiddellijk duidelijk dat Leen een zeer flexibel profiel had en nuttige ervaring en kennis bezat. Bovendien zorgde ze voor veel nieuwe inzichten en was ze snel ingewerkt”.

 

 

Een tevreden klant én tevreden medewerkers, dat maakt ons trots en heel gelukkig. Elke dag opnieuw zet ons team zich in om uitdaging als deze succesvol af te kunnen ronden. We willen onze klant Standplus dan ook graag bedanken voor het geschonken vertrouwen. Een prachtig Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in zijn vak.

Kampt ook jouw onderneming met een tijdelijk personeelstekort? Of liggen er grafische uitdagingen op de tafel waar je niet meteen een oplossing voor ziet? Sirius Graphics denkt graag met je mee! Aarzel niet om ons te contacteren indien je op zoek bent naar een grafische partner met de nodige ervaring.